77 Elektronika

A Tricky indulása óta van szerencsénk együtt dolgozni a vércukor mérő készülékeket gyártó és forgalmazó 77 Elektronika Kft.-vel. Az azóta eltelt idő alatt nem csökkent a lelkesedésünk, hiszen közös társadalmi felelősségünk, hogy felhívjuk a figyelmet a cukorbetegség által okozott veszélyekre.

Édes Élet Cukormentesen

Social

Digital

Cukorbetegként is lehet teljes életet élni! Ez volt a mottója nyereményjátékunknak, amiben a Facebook alkalmazásunkba tölthették fel a játékosok az életük örömteli pillanatairól készült képeiket, egy-egy rövid történettel. A feltöltött képekből a kampány végén egy közös tablót hoztunk létre, amely a Tartsd a szintet! borítófotójaként büszkén hirdette összetartó közösségünket.

A Szakértő válaszol

Social

Digital

A cukorbetegség megelőzése, illetve szinten tartása rengeteg kérdést vet fel. Facebook alkalmazásunkban bárki kérdezhetett a témában jártas dietetikusunktól, aki az erre a célra lefejlesztett felületen mindenkit egyéni válaszokkal és tanácsokkal látott el.

Ilyen munkát eddig még nem végeztünk, de érzékünk és ötleteink biztos lennének hozzá! Írj nekünk vagy nézd meg az összes munkánkat.