Halloween

A Primőr Kozmetikai Kft.-vel az évek alatt már számos sikeres, a cég által forgalmazott parfüm márkáknak készített kampányt hagytunk a hátunk mögött. A Halloween sem volt kivétel, akiknek két izgalmas BTL kampányt is lehetőségünk volt teljes egészében kivitelezni.

Bókfutár I-II.

Digital

Social

Fotó/Videó

ATL/BTL

A Halloween és egyben a női nem rajongóinak egy igazán lovagias aktivitást készítettünk. A kampányhoz létrehozott microsite-on keresztül minden nap délig küldhettek a játékosok parfümöt, virágot és egy bókot szerelmüknek vagy épp családtagjaiknak, amiket aztán délután kézbesítettek a Halloween “bókfutárjai” Budapest határain belül.

Bókvadászat

Digital

Social

Fotó/Videó

ATL/BTL

Ebben a kampányunkban az adventi naptár mechanizmusba leheltünk új életet. A Facebook applikációba érkező játékosok naponta nyithattak virágsziromként megjelenített adventi ablakokat, amik mögé bókokat, inspiráló idézeteket, csajos mémeket, termékeket, brandingelt kiegészítőket és kedvezményes kuponokat rejtettünk.

Ilyen munkát eddig még nem végeztünk, de érzékünk és ötleteink biztos lennének hozzá! Írj nekünk vagy nézd meg az összes munkánkat.