Kotányi

A fűszerek nagy szakértőjével, a Kotányival még egy olyan izgalmas időben dolgozhattunk együtt, amikor a márkák még éppen csak barátkoztak a közösségi médiával. Mi azonban fejest ugrottunk a jövőbe, és izgalmas Facebook applikációkkal fűszereztük az amúgy is sokszínű Kotányi márkaoldalunkat.

Kotányi Grillparty

Digital

Social

Ebben az ízig-vérig nyári aktivitásunkban a Grillparty Facebook applikáción belül válogathatta össze minden résztvevő, hogy pontosan milyen ételeket, kiegészítőket és kelléket képzel el a saját privát Kotányi Grillparty-ján. A nyertes végül tizedmagával megvalósíthatta az álom kerti dzsemborit!

Kotányi Szószoló

Digital

Social

Imádjuk a receptversenyeket, mert konyhatündér rajongóink folyamatosan elkényeztetnek minket jobbnál jobb receptekkel. Így volt ez a Kotányi Szószoló nyereményjáték alatt, ahol a gasztroangyaloknak saját receptjüket kellett feltölteniük képpel, hogy indulhassanak az értékes nyereményekért!

Ilyen munkát eddig még nem végeztünk, de érzékünk és ötleteink biztos lennének hozzá! Írj nekünk vagy nézd meg az összes munkánkat.